Over René van Oers

De klant centraal

Van Oers Financieel Advies, is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, bedrijfsfinancieringen, vermogensopbouw en toekomstvoorzieningen.

Vakbekwaamheid, gedegen ervaring in de financiële sector en een passie voor klanten en mensen, liggen aan de basis van dit onafhankelijke adviesbureau.
Uitgangspunt van de dienstverlening van Van Oers Financieel Advies is het ontzorgen van de klant; als mens.
Met elk zijn specifieke belangen, in de persoonlijke en/of zakelijke financiële omgeving.
Voorafgaand aan een adviestraject vindt daarom altijd eerst een persoonlijk kennismakings- en oriënterend gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt ook vastgesteld of de investering in advies daadwerkelijk leidt tot voldoende toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde kan zich uiten in het verkrijgen van de noodzakelijke financiering voor de aankoop van een woning of voor het opstarten of uitbreiden van een bedrijfsmatige activiteit. De ontzorging door Van Oers Financieel Advies reikt echter verder dan enkel het rondkrijgen van de financiering. U ontvangt namelijk ook gedegen advies over mogelijke risico’s en passende oplossingen voor deze risico’s. U ontvangt een onbezorgd financieel perspectief.

 

Over René van Oers

Al op jonge leeftijd vond René van Oers een baan als commercieel medewerker bij de Rabobank. Deze functie was de start van een succesvolle Rabobank-carrière van ruim 35 jaar.
Naast de vanzelfsprekende bancaire opleidingen op het gebied van particuliere en zakelijke dienstverlening, is René opgeleid als bedrijfskundige. Na zijn studie aan de universiteit Nyenrode mag hij sinds 2004 de titel Master of Business Administration voeren. Na diverse advies- en managementfuncties op het gebied van financiering en vermogen, rondde hij uiteindelijk deze loopbaan af als directeur particulieren & Private Banking bij de Rabobank Centraal Zuid-Limburg.
In de jaren dat René gepassioneerd werkte voor de Rabobank stond bij hem altijd de mens centraal, zowel de mensen in zijn team als de klant. De vraag die René zich daarbij steeds stelde was:
“Waar heeft de klant behoefte aan en hoe gaan we dat samen voor elkaar krijgen?” Deze vragen zijn ook nu hij als zelfstandig financieel adviseur werkzaam is altijd het uitgangspunt.

 

Onafhankelijke particuliere en zakelijke dienstverlening

Onduidelijkheid of onzekerheid over uw financiële situatie, zowel privé als zakelijk, kunnen uw dromen of plannen in de weg staan.
U wilt zich richten op het uitvoeren van uw plannen, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een huis, het starten of uitbreiden van een onderneming of het voorbereiden van een onbezorgde oude dag. Van Oers Financieel Advies ontzorgt en adviseert daarom steeds vanuit het belang van de klant. Waar staat u nu en welke plannen heeft u? Gezamenlijk worden uw wensen en behoeftes in kaart gebracht. Vervolgens worden de mogelijkheden verkend en wordt de financiële situatie in balans gebracht met uw plannen, vanuit concreet geformuleerde doelen.
Ontzorgen gaat verder dan het geven van advies. Wanneer de huidige en gewenste financiële situatie in kaart gebracht zijn, zorgt Van Oers Financieel Advies voor een correcte en adequate afhandeling die past bij u als klant, waarbij een persoonlijke en service-gerichte aanpak centraal staan.

 

Financieel overzicht

Wilt u een woning kopen? Een onderneming starten of doorontwikkelen?
Of wilt u uw financiële zaken, zakelijk en privé, eens goed tegen het licht houden en actualiseren?
Van Oers Financieel Advies, voorziet u van financieel overzicht en inzicht zodat u zich weloverwogen kunt richten op uw dromen, plannen of een onbezorgd leven.

René van Oers:
“Onzekerheden, twijfels of een onvolledig financieel overzicht geven vaak een sluimerend onbehaaglijk gevoel.

Terwijl u juist uw volledige energie wilt richten op het bereiken van uw doelen.
Laten we daarom de gezamelijke inspanningen richten op het realiseren van financiële oplossingen, die de weg naar de toekomst plaveien. Ik ga die uitdaging graag met u aan.”

Onmogelijk is geen feit, maar een mening
Muhammed Ali